Element Amsterdam

4.1 (38 beoordelingen)

A.J. Ernststraat 577, Amsterdam, 1082 LD, Nederland   •  Weer:    •   Lokale tijd:     •  Telefoon: +31 20 517 5300  

4.1

Jouw carrière in Element Amsterdam


Wilt jij groeien op professioneel vlak? Word dan onderdeel van ons succesvolle en dynamische team.

Element hotels, een merk van Marriott International, heeft een modern design en uitbundig licht om gasten een oase van comfort en rust te bieden. Element hotels zijn welbekend in de Verenigde Staten en Canada. Na een succesvolle eerste opening in Frankfurt in 2014, is Element Amsterdam het tweede hotel dat gerund wordt door Bari Amsterdam B.V. in Europa.
 
Het hotel is gesitueerd op het vernieuwde Gelderlandplein, in de nabije omgeving van treinstation Amsterdam Zuid, de Zuidas en de RAI.

Behalve Heavenly® Beds, hebben alle 160 studios en suites ruime en prettige werkruimten (WIFI inclusief), spa-geinspireerde badkamers and volledig uitgeruste keukens. 2 vergaderzalen, een business center, een Grab-and-Go pantry, wasachines, een overdekte garage en 2 restaurants maken het aanbod van Element Amsterdam Hotel compleet.

We are hiring!

Start jouw carrière binnen Marriot International in Nederland! Wij zijn opzoek naar nieuwe medewerkers. Vindt onze openstaande vacatures hieronder en stuur jouw CV en sollicitatiebrief naar nathalie.visser@elementamsterdamhotel.com.

We kijken ernaar uit jouw sollicitatie te ontvangen!