Element Amsterdam

4.0 

A.J. Ernststraat 577, Amsterdam, 1082 LD, Nederland   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +31 20 517 5300

4.0

Jouw carrière in Element Amsterdam


Wilt u groeien op professioneel vlak? Word dan onderdeel van ons succesvolle en dynamische team.

Element hotels, een hotelmerk van Marriott International, heeft een modern design en is omgeven door natuurlijk licht om al zijn gasten een oase van comfort en rust te bieden. Element hotels zijn welbekend in de Verenigde Staten en Canada. Na een succesvolle eerste opening in Frankfurt in 2014, is Element Amsterdam het tweede hotel dat gerund wordt door Bari Amsterdam B.V. in Europa.
 
Het viersterrenhotel is gesitueerd op het vernieuwde Gelderlandplein, in de nabije omgeving van treinstation Amsterdam Zuid, de Zuidas en de RAI.

Behalve Heavenly® Beds, hebben alle 160 studios en suites ruime en prettige werkruimtes (WiFi inclusief), spa-geinspireerde badkamers en volledig uitgeruste keukens. Twee vergaderzalen, een business center, een Grab-and-Go pantry, wasmachines, een overdekte garage en een Spaans restaurant maakt het aanbod van Element Amsterdam Hotel compleet.

We are hiring!

Start uw carrière binnen Marriott International in Nederland.

Wij zijn opzoek naar enthousiaste, nieuwe medewerkers, die samen met het huidige team, Element Amsterdam op de kaart zet als beste hotel en werkgever van Nederland!.

Vind onze openstaande vacatures hier en stuur uw CV en sollicitatiebrief naar nathalie.visser@elementamsterdamhotel.com.

We kijken ernaar uit uw sollicitatie te mogen ontvangen!

Close