Element Amsterdam

4.0 

A.J. Ernststraat 577, Amsterdam, 1082 LD, Nederland   •  Weer:   

Lokale tijd Telefoon +31 20 517 5300

4.0

Winkelcentrum Gelderlandplein


More space to live your life

Element Amsterdam is volledig geïntegreerd in winkelcentrum Gelderlandplein. Alle winkels die u nodig hebt zijn binnen handbereik terwijl u overnacht in ons hotel. Verschillende supermarkten, een warenhuis, kledingwinkels, kappers, drogisten, allen binnen een minuut bereikbaar.

Gelderlandplein is dagelijks geopend van 09.30 tot 19.00 uur. Openingstijden wijken af in het weekend en met feestdagen. Meer informatie over afwijkende openingstijden hier >

Meer informatie over Gelderlandplein >

Belangrijk! Vergeet niet dat Gelderlandplein afwijkende openingstijden heeft op bepaalde data in December & Januari.

Op dinsdag 5 december is Gelderlandplein tot 19.00 uur geopend. Op zondagen 24 en 31 december is Gelderlandplein vanaf 9.30 uur open. Gelderlandplein sluit op zondagen 24 en 31 december om 17.00 uur. 25 en 26 december 2017 en 1 januari 2018 is Gelderlandplein gesloten.

Sommige winkels en restaurants hebben afwijkende openingstijden.


Restaurants

Tussen het winkelen door kunt u genieten van eten en drinken in verschillende restaurants. Van de Spaanse keuken bij Gordal, tot Italiaans, Japans en Vietnamees, Gelderlandplein heeft voor ieder wat wils.

Fashion

Gelderlandplein heeft een groot aanbod aan kledingwinkels op het gebied van dames-,heren- en kindermode. Verder vindt u in het winkelcentrum onder andere een sportwinkel, juwelier en opticien.

Boodschappen

Op zoek naar een winkel voor uw dagelijkse boodschappen? Er zijn verschillende supermarkten te vinden in Gelderlandplein waaronder Albert Heijn XL, Marqt, een koreaanse supermarkt, en speciaalzaken zoals een bakker, slager en slijterij.

 

Close